1. Imię i nazwisko (IC):John Water
2. Wiek (IC):24
3. Opis postaci (IC):Moja postać jest spokojna umiesiona i ambitna umie wyczuc moment strzału te doświadczenia ma z pracy w wojsku tam był snajperem teraz zostały mu te zdolności 4.
Historia postaci (IC):
Gdy John miał 8 lat mama i tata umarli w wypadku samochodowym podczas opadów śniegu.John do 18 roku życia został w domu dziecka nikt go nie chciał przygarnąć do rodziny zastępczej John lubi zwierzęta a szczególnie psy. Po skończeniu 18 lat John pomyślał że by wstąpić do wojska gdy się dostał do twej szkoły to odrazu poczuł się lepiej od tylu lat coś mu się wreszcie udało. Potem Jeszcze większe zaskoczenie skończył tą szkołę z dobrą opinią.Gdy wstąpił do Wojska były testy na strzały ku jego zdziwieniu John miał najlepszy wynik z całego plutonu Test Sprawnościowy wyszedł mu nie najlepiej ale dobrze w granicach normy gdy przyszło na pływanie John był zawodowcem w pływaniu wiec wygrał wyścigi z plutonem.John Po ukończeniu 23 lat John odszedł z wojska miał słabą psychikę.Przed odejściem był snajperem i musiał zabić kobietę po tym już odszedł.
1. Nick:Ciągacz
2. Wiek:14
3. Dlaczego ty masz zostać Hitmanem? Byłem tylko na jednej wyspie hitmanem i nawet dobrze strzelałem ze snajperki
4. Po co ci zostanie Hitmanem?:Lubie Strzelać ze snajperki i dobrze mi to wychodzi
5. Czy masz doświadczenie w byciu snajperem?:tak na jednej wyspie byłem
6. Umiejętność strzelania (1-10):9(ze snajperki) z innych 8
7. Słowa zachęty:Myśle że będe dobrym hitmanem:)