WZÓR Mechanik
1. Imię i nazwisko (IC): Jack Smith
2. Data urodzenia (IC): 07.07.1985
3. Kwalifikacje (IC): Szkoła mechaniczna, studia średnie, 2 lata w wojsku na pozycji machanika. 4. Opis postaci (IC): Jack jest miły i dobry dla ludzi. Zna się na markach aut i na ich tiuningach. Umie naprawić prawie każde auto.
1. Imię ( OOC ): Mateusz
2. Wiek (OOC): 13,5 w lutym 14
3. Dlaczego akurat ciebie mielibyśmy przyjąć?: ponieważ znam się na LSC i wiele razy w nim byłem.
4. Coś o sobie ( min. 5 zdań ): Nazywam się Mateusz. Lubię jeździć na rowerze i grać w piłkę nożną. Mam małego brata. Znam się na RP i lsc. Mieszkam w Nowogardzie niedaleko Szczecina.
top of page
Aby przetestować tę funkcję, odwiedź swoją aktywną stronę.
PODANIE NA LSC
PODANIE NA LSC
3 komentarze
Polub
3 komentarze
bottom of page
1. Imię i nazwisko (IC): Bob Budowniczy 2. Data urodzenia (IC): 01 sierpnia 1987 3. Kwalifikacje (IC): Byłem na samym początku wyspy mechanikiem, jestem uczciwy, umiem salto 4. Opis postaci (IC): Bob Budowniczy zawsze chciał zostać mechanikiem. Ma czerwono-czarny garnitur i maskę renifera. ( Jak mi tego nie przyjmiecie ze względu na opis postaci to przykro mi ale nie napisaliście ile ma być słów ) 1. Imię ( OOC ): Krzysztof 2. Wiek (OOC): 15 lat 3. Dlaczego akurat ciebie mielibyśmy przyjąć?: Bo byłem mechanikiem i ogarniam tą prace, 4. Coś o sobie ( min. 5 zdań ): Jestem zajebisty. Lubię kebsa. Umiem salto do przodu (oczywiście na trampolinie). Gram minimum 6h. Mam 15 lat.