1. Imię i nazwisko (IC):Martin Leno
2. Data urodzenia (IC):1995.05.10
3. Kwalifikacje (IC):Pracuje często z lspd i mam ukończony kurs medyczny przydatna funkcja
4. Opis postaci (IC):Martin urodził się w Miami miał brata Hansa który zmarł w wypadku jego tata był policjantem a mama pracowała w biurze. Lecz Zainteresowanie przejął po wujku który był medykiem a więc po szkole średniej przystąpił do Akademii medycznej w Los Santos. Zaliczył test sprawnościowy i zaczął prace w szpitalu awansował bardzo wysoko i teraz chce pomagać LSPD z którymi na codzień pracuje.
------------------------------------------------(OOC)-------------------------------------------------------
1. Imię ( OOC ):Mateusz
2. Wiek (OOC):13
3. Dlaczego akurat ciebie mielibyśmy przyjąć?:Ponieważ posiadam doświadczenie z innych wysp i moja postać nie chce być już medykiem
4. Coś o sobie ( min. 5 zdań ): Jak już pisałem jestem Mateusz. Moje hobby to motoryzacja ponieważ bardzo interesuje się samochodami.I bardzo lubię prace policji. Na co dzień uczę się albo uprawiam sport przez co jestem dobrze wysportowany i mam dobrą sylwetkę. Pod koniec chciałbym dopisać że bardzo lubie pracę lspd a tym bardziej na serwerach RolePlay
Zgłosisz się do mnie na rozmowę kwalifikacyjną na discordzie, ok? Mój nick to kanapeczka.