WZÓR Mechanik 1. Imię i nazwisko (IC): Dominic Night 2. Data urodzenia (IC): 1993.10.21 3. Kwalifikacje (IC): Studia mechanika, Pomoc tacie w warsztacie 4. Opis postaci (IC): Dominic Night urodził sie 1993 roku w bogatej rodzinie. Uczył sie dobrze. Mieszkał z rodziną w Chicago i był szczęśliwy ale od urodzenia miał jedno marzenie aby zostać LSC w tym celu wyjechał do LA na studia uczył sie na nich dobrze. Gdy wiedział jak Używać wszystkkicch narzędzi i znal nazwy wszystkichh czesci. po skończeniu studiów dostał od rodziców 10 Tysięcy $ na wydatki. Pomoglo mu to w rozwinięciu swoich umiejętności, a 2 tysiące wydał na imprezowanie oraz ciuchy. Za 2 lata został LSC sprawuje się bardzo dobrze. Jeździ na wezwania i pomaga potrzebującym oraz uleprza auta ludziom. 1. Imię ( OOC ): Dominik 2. Wiek (OOC): 14 3. Dlaczego akurat ciebie mielibyśmy przyjąć?: Ogarniam Rp mam swój serwer RP w innej grze. Dużo grałem na hardRp w Unturned i dużo grałem jako EMS oraz dobrze się sprawowałem 4. Coś o sobie ( min. 5 zdań ): Jestem miły przyjacielski oraz pomocny. Nie jestem toksyczny oraz jestem cierpliwy. Moje hobby to jazda na motorze sport i granie na komputerze. Łatwo nawiązuję kontakty z innymi oraz jestem dobrze przyjmowany w towarzystwie.
top of page
bottom of page
przyjmuje